Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉志豪
Lau Chi-Ho  ♂





 
Filmography (1980-2008)
 
  動作設計 (25 films)
    玉劍留香 (1983)    
    生死決 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    奇緣 (1986)    
    開心快活人 (1987)    
    1哥 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    我要逃亡 (1988)    
    學校風雲 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    再起風雲 (1989)    
    秦俑 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    烈火危情 (1991)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    7金剛 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    金榜題名 (1996)    
    赤裸特工 (2002)    
    精舞門 (2008)    
  副導演 (1 film)
    生死決 (1983)    
  助理指導 (3 films)
    扮野小子 (1980)    
    西遊記101回月光寶盒 (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995)    
  演員 (7 films)
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    養鬼 (1982)    
    生死決 (1983)    
    喋血街頭 (1990)    
    大搜查之女 (2008)