Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉滿棠
Tom Lau Moon-Tong  ♂
Aliases:  劉滿堂
 
Filmography (1978-1997)
 
  攝影 (61 films)
    賣身契 (1978)    
    行規 (1979)    
    越戰僅存者 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    膽搏膽 (1981)    
    摩登保鑣 (1981)    
    卒仔抽車 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    初哥 (1984)    
    連體 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    淫種 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    黃花閨男 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    神探父子兵 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    火舞風雲 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)    
    中南海保鑣 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    新上海灘 (1996)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    馬永貞 (1997)    
  導演 (1 film)
    淫種 (1984)    
  演員 (2 films)
    我要金龜婿 (1986)    
    暴雨驕陽 (1994)    
  剪接 (1 film)
    淫種 (1984)    
  編劇 (1 film)
    淫種 (1984)