Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉滿棠
Tom Lau Moon-Tong  ♂
Aliases:  劉滿堂
 
Filmography (1978-1997)
 
  攝影 (61 films)
    賣身契 (1978)    
    行規 (1979)    
    搏紮 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    摩登保鑣 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    卒仔抽車 (1982)    
    摧花者死 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    淫種 (1984)    
    初哥 (1984)    
    連體 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    黃花閨男 (1986)    
    富貴列車 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    奇緣 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    火舞風雲 (1988)    
    中國最後一個太監 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    捉鬼大師 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992)    
    新龍門客棧 (1992)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    反斗馬騮 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    太極張三豐 (1993)    
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    東方三俠 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    洪熙官 (1994)    
    國產凌凌漆 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    新上海灘 (1996)    
    冒險王 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    對不起,多謝你 (1997)    
  導演 (1 film)
    淫種 (1984)    
  演員 (2 films)
    我要金龜婿 (1986)    
    暴雨驕陽 (1994)    
  剪接 (1 film)
    淫種 (1984)    
  編劇 (1 film)
    淫種 (1984)