Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林兵(1)
Lin Bing (1)  ♂
Aliases:  林彬(2),  林檳





 
Filmography (1959-1992)
 
  監製 (1 film)
    中國車夫 (1974)    
  製片 (18 films)
    林秀姑殉情打狗山 (1962)    
    叫我怎樣活下去 (1962)    
    中日間諜戰 (1964)    
    桃園三結義 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    王老虎搶親 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    大財神 (1970)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972)    
    心蘭的故事 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    女人不是弱者 (1988)    
    紅葉小巨人 (1988)    
  導演 (6 films)
    中國車夫 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    天地雙腿 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
    風塵六傑 (1980)    
  演員 (32 films)
    王哥柳哥遊台灣(上集) (1959)    
    大平洋之鯊 (1961)    
    龍山寺之戀 (1962)    
    遊俠義犬 (1963)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    天涯俠侶 (1966)    
    浪淘沙 (1966)    
    大怪俠 (1966)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    謎一樣的愛情 (1968)    
    獨臂俠 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    桃園三結義 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    大草原 (1969)    
    大遊俠 (1970)    
    我等你回來 (1970) ... 畢三
    鬼屋麗人 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    東西南北風 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    風塵六傑 (1980)    
    少林與太極 (1983)    
    女人不是弱者 (1988)    
    奪命女霸天 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
  策劃 (3 films)
    俠大兒乞 (1978)    
    風塵六傑 (1980)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
  編劇 (1 film)
    新死亡遊戲 (1975)    
  執行監製 (1 film)
    小廣東 (1974)    
  出品人 (3 films)
    老爺夜總會 (1970)    
    七十二煞星 (1978)    
    風塵六傑 (1980)