Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林兵
Lin Bing (1)  ♂





 
Filmography (1968-1992)
 
  監製 (1 film)
    中國車夫 (1974)    
  製片 (14 films)
    桃園三結義 (1968)    
    飛燕女俠 (1968)    
    武林六傑 (1969)    
    王老虎搶親 (1970)    
    花心財神 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    大財神 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    心蘭的故事 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972)    
    五色仙女 (1973)    
    頭號鐵人 (1973)    
    紅葉小巨人 (1988)    
  導演 (6 films)
    中國車夫 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    風塵六傑 (1977)    
    天地雙腿 (1978)    
    七十二煞星 (1978)    
  演員 (15 films)
    飛燕女俠 (1968)    
    龍門三劍俠 (1968)    
    盜龍冠 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    大草原 (1969)    
    武林六傑 (1969)    
    五色仙女 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    唐山截拳道 (1976)    
    風塵六傑 (1977)    
    少林與太極 (1983)    
    奪命女霸天 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
  策劃 (2 films)
    俠大兒乞 (1978)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
  編劇 (1 film)
    新死亡遊戲 (1975)    
  執行監製 (1 film)
    小廣東 (1974)    
  出品人 (3 films)
    老爺夜總會 (1970)    
    風塵六傑 (1977)    
    七十二煞星 (1978)