Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林輝泰
Raymond Lam Fai-Tai  ♂
 
Filmography (1983-2009)
 
  攝影 (33 films)
    陰陽錯 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    花仔多情 (1985)    
    歌者戀歌 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    西環的故事 (1990)    
    賭王 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    人鬼神 (1991)    
    暴風少年 (1991)    
    新殭屍先生 (1992)    
    花貨 (1992)    
    女童黨性風暴 (1993)    
    一刀傾城 (1993)    
    清官難審 (1994)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
    一個好人 (1997)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    魔幻賭船 (2005)    
    夜宴 (2006)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    大兵小將 (2009)    
    三槍拍案驚奇 (2009)    
  演員 (2 films)
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    五個寂寞的心 (1992)