Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曹安淳
Cho On-Sun
 
Filmography (1977-1993)
 
  攝影 (23 films)
    決殺令 (1977)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    七煞 (1979)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    千門八將 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    掌門人 (1983)    
    老鷹的劍 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    霹靂十傑 (1985)    
    南北少林 (1986)    
    老虎出更 (1988)    
    一眉道人 (1989)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    湘西屍王 (1993)