Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姜全德
Keung Chuen-Tak  ♂
 
Filmography (1982-2000)
 
  剪接 (43 films)
    提防小手 (1982)    
    福星高照 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    花仔多情 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    鬼馬朱唇 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    說謊的女人 (1989)    
    師姐大晒 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    瀟酒先生 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    鬼咬鬼 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    皇家女將 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    阿修羅 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    力王 (1992)    
    阮玲玉 (1992)    
    五個寂寞的心 (1992)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    武俠七公主 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    九品芝麻官白面包青天 (1994)    
    雷霆戰警 (2000)