Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧少林
Tang Siu-Lam
Aliases:  鄧小林,  鄧兆霖
 
Filmography (1973-2015)
 
  錄音 (1 film)
    諾蘇之鷹 (2015)    
  剪接 (1 film)
    福星臨門 (1989)    
  演員 (1 film)
    上海之夜 (1984)    
  配樂 (233 films)
    應召女郎 (1973)    
    第一類型危險 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    老夫子 (1981)    
    天真有牙 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    獵頭 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    花劫 (1982)    
    車魂 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    岳家小將 (1983)    
    淫種 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    智勇三寶 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    花女情狂 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    法外情 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    哈林行動 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    天煞 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    大上海1937 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    小毛孩奪寶奇緣 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    烈血風雲 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    猛鬼山墳 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    西安殺戮 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    紅粉至尊 (1991)    
    毒網 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    三級薔薇之戀 (1991)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    聯手警探 (1991)    
    色降 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    屍降 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    菩薩咒 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    葡京大劫案 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    我來自北京 (1992)    
    小小少林 (1992)    
    情債 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    金三角群英會 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    舢版92 (1992)    
    禁色 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    馬伕手記 (1993)    
    火種 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    神通 (1993)    
    大昅野 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    湘西屍王 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    氣壯山河 (1994)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    冷血人狼 (1994)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    詠春 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    撞板風流 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    張保仔 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    人約黃昏 (1996)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    太極拳 (1996)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    春光乍洩 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    偷情男女 (1997)    
    借錢專家 (1997)    
    豆丁奇遇記 (1997)    
    鬼骨場 (1998)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    傷生兒 (2003)    
    驚變 (2003)    
    飄雪六月天 (2004)    
    中年危機 (2004)    
    不死廢人 (2004)    
    子夜狂奔 (2004)    
    大周秘案 (2004)    
    兩個保鑣 (2004)    
    拳館 (2004)    
    三個男人故事 (2004)    
    神槍手 (2004)    
    情迷烏賊 (2005)    
    刀客 (2005)    
    錯愛 (2007)    
    一夜驚情 (2007)    
    赤松威龍 (2008)    
    夜驚魂 (2011)    
    角逐 (2015)    
  策劃 (1 film)
    李香君 (1990)    
  混音 (4 films)
    赤膽情 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    日落卡門 (1993)    
    子夜狂奔 (2004)