Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧少林
Tang Siu-Lam
Aliases:  鄧小林,  鄧兆霖
 
Filmography (1973-2015)
 
  錄音 (1 film)
    諾蘇之鷹 (2015)    
  剪接 (1 film)
    福星臨門 (1989)    
  演員 (1 film)
    上海之夜 (1984)    
  配樂 (232 films)
    應召女郎 (1973)    
    龍形摩橋 (1980)    
    第一類型危險 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    老夫子 (1981)    
    天真有牙 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    花劫 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    摩登天師 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    瘋血 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    岳家小將 (1983)    
    陰陽錯 (1983)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    雙龍出海 (1984)    
    夾心沙展 (1984)    
    好彩撞到你 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    笑太極 (1984)    
    一脫求生 (1984)    
    淫種 (1984)    
    最佳拍檔女皇密令 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    還我少林 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    拍檔闖情關 (1985)    
    法外情 (1985)    
    花女情狂 (1985)    
    摸錯骨 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    英雄無淚 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    癲佬正傳 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    小毛孩奪寶奇緣 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    哈林行動 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    大上海1937 (1986)    
    天煞 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    用愛捉伊人 (1987)    
    娶錯老婆投錯胎 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    法律無情 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    我要逃亡 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    烈血風雲 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    暴風女 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    皇家師姐IV直擊證人 (1989)    
    我在江湖 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    都市獵人 (1989)    
    猛鬼山墳 (1989)    
    猛鬼舞廳 (1989)    
    血裸祭 (1989)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    義膽雄心 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    致命的誘惑 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    江湖最後一個大佬 (1990)    
    起尾注 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    西安殺戮 (1990)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    爛賭財神 (1990)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    洪福齊天 (1991)    
    龍的傳人 (1991)    
    色降 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    聯手警探 (1991)    
    花街神女 (1991)    
    毒豪 (1991)    
    屍降 (1991)    
    富貴吉祥 (1991)    
    大哥讓位 (1991)    
    猛鬼山墳 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    菩薩咒 (1991)    
    紅粉至尊 (1991)    
    毒網 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    奪寶俏佳人 (1991)    
    魔唇劫 (1991)    
    捉鬼專門店 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    三級薔薇之戀 (1991)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
    金三角群英會 (1992)    
    花街狂奔 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    舢版92 (1992)    
    禁色 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992)    
    私鐘真面目 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    與鴨共舞 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    踩過界 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    我來自北京 (1992)    
    小小少林 (1992)    
    情債 (1992)    
    大昅野 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    湘西屍王 (1993)    
    走佬威龍 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    天使狂龍 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    馬伕手記 (1993)    
    火種 (1993)    
    剃刀情人 (1993)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    神通 (1993)    
    詠春 (1994)    
    冷血人狼 (1994)    
    性事奇趣錄之閹夫 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    撞板風流 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    張保仔 (1994)    
    倫文敘老點柳先開 (1994)    
    氣壯山河 (1994)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    傻大姐翻轉瘋人院 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    虎猛威龍 (1995)    
    神偷燕子李三 (1996)    
    太極拳 (1996)    
    殺手三分半鐘 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    南洋第一邪降 (1996)    
    人約黃昏 (1996)    
    豆丁奇遇記 (1997)    
    春光乍洩 (1997)    
    特種飛虎 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    借錢專家 (1997)    
    偷情男女 (1997)    
    鬼骨場 (1998)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    驚變 (2003)    
    傷生兒 (2003)    
    子夜狂奔 (2004)    
    大周秘案 (2004)    
    兩個保鑣 (2004)    
    拳館 (2004)    
    三個男人故事 (2004)    
    神槍手 (2004)    
    飄雪六月天 (2004)    
    中年危機 (2004)    
    不死廢人 (2004)    
    刀客 (2005)    
    情迷烏賊 (2005)    
    一夜驚情 (2007)    
    錯愛 (2007)    
    赤松威龍 (2008)    
    夜驚魂 (2011)    
    角逐 (2015)    
  策劃 (1 film)
    李香君 (1990)    
  混音 (4 films)
    赤膽情 (1988)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    日落卡門 (1993)    
    子夜狂奔 (2004)