Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
汪福慶
Wong Fook-Hing
 
Filmography (1926-1943)
 
  製片 (2 films)
    火燒石室 (1939)    
    掃把精 (1939)    
  監製 (2 films)
    古國奇俠 (1930)    
    續扭紋柴 (1939)    
  導演 (28 films)
    歌場奇緣 (1927)    
    武松殺嫂 (1927)    
    古國奇俠 (1930)    
    春風楊柳 (1932)    
    公子哥兒 (1937)    
    影壇風月 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    六月飛霜 (1938)    
    捨子奉姑 (1938)    
    女人經 (1938)    
    金絲蝴蝶 (1939)    
    桃花命 (1939)    
    女攝青鬼 (1939)    
    續女攝青鬼 (1939)    
    莊子試妻 (1939)    
    妲己 (1939)    
    大破白蓮教 (1939)    
    女鬼洞房 (1939)    
    望夫山 (1940)    
    洪承疇 (1940)    
    梅花落 (1940)    
    雍正皇夜盜香妃 (1940)    
    殺人王 (1940)    
    紅粉佳人 (1941)    
    左慈戲曹操 (1941)    
    痲婆尋仔 (1941)    
    癡兒女(上集) (1943)    
    癡兒女(下集) (1943)    
  演員 (4 films)
    不如歸 (1926)    
    武松殺嫂 (1927)    
    歌場奇緣 (1927)    
    春風楊柳 (1932)    
  編劇 (8 films)
    捨子奉姑 (1938)    
    女人經 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    金絲蝴蝶 (1939)    
    桃花命 (1939)    
    女攝青鬼 (1939)    
    莊子試妻 (1939)    
    殺人王 (1940)