Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅霖(2)
Law Lam (2)
 
Filmography (1963-1986)
 
  副導演 (9 films)
    飛俠小白龍 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    毒蠱 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    毒咒 (1985)    
    天煞 (1986)    
  場記 (21 films)
    紅鬃烈馬 (1963)    
    火燒碧雲宮 (1964)    
    真假金牡丹 (1965)    
    荊釵記 (1965)    
    追兇記 (1965)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    芙蓉仙子 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    貓眼女郎 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    面懵心精 (1977)    
    有料到 (1980)    
    車魂 (1983)