Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張耀祖
Cheung Yiu-Jo
 
Filmography (1973-2001)
 
  攝影 (47 films)
    李小龍的生與死 (1973)    
    龍虎金剛 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    黃面老虎 (1974)    
    心魔 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    帝女花 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    夜車 (1980)    
    粉骷髏 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    無名火 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    太陽之子 (1990)    
    一眉道姑 (1990)    
    火爆浪子 (1991)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    超級女警 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    醉拳II (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    二月三十 (1995)    
    獵豹行動 (1998)    
    變態殺人狂 (2000)    
    讓我勝出一次 (2000)    
    白色風暴 (2000)    
    愛殺2000 (2000)    
    紅草灘之刀神 (2001)