Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮凱帥
Daniel Feng Kai-Shuai  ♂
 
Filmography (2011-2016)
 
  製片 (2 films)
    傾城之淚 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
  監製 (6 films)
    傾城之淚 (2011)    
    麻辣空姐 (2012)    
    愛神 (2013)    
    我的播音系女友 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    衕城邂逅 (2016)    
  出品人 (10 films)
    傾城之淚 (2011)    
    男人如衣服 (2012)    
    麻辣空姐 (2012)    
    蝙蝠別墅 (2013)    
    愛神 (2013)    
    我的播音系女友 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    魔都愛之十二星座 (2014)    
    有種你愛我 (2015)    
    衕城邂逅 (2016)