Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢嘉樂
Chin Ka-Lok  ♂
Aliases:  錢家樂,  嘉樂





 
Filmography (1982-2016)
 
  動作設計 (55 films)
    快餐車 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    神探父子兵 (1988)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    不脫襪的人 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    公僕II (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    孟波 (1996)    
    第八宗罪 (1996)    
    悍匪 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    97家有囍事 (1997)    
    G4特工 (1997)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    非常警察 (1998)    
    無問題2 (2002)    
    少年阿虎 (2003)    
    旺角黑夜 (2004)    
    赤子拳王 (2004)    
    早熟 (2005)    
    AV (2005)    
    猛龍 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    鐵三角 (2007)    
    門徒 (2007)    
    色,戒 (2007)    
    兄弟 (2007)    
    擊情歲月 (2007)    
    新宿事件 (2009)    
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    火龍 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    李小龍 (2010)    
    一路有你 (2010)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    線人 (2010)    
    大武生 (2011)    
    逆戰 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    車手 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    風暴 (2013)    
    控城計 (2013)    
    港囧 (2015)    
    赤道 (2015)    
    暴瘋語 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    使徒行者 (2016)    
  導演 (2 films)
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    無問題2 (2002)    
  助理指導 (9 films)
    皇家戰士 (1986)    
    東方禿鷹 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    戰神傳說 (1992)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
  演員 (124 films)
    靚妹仔 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    快餐車 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    夏日福星 (1985)    
    龍的心 (1985) ... 特警隊成員/阿達好友
    皇家師姐 (1985)    
    冷血屠夫 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    執法先鋒 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    東方禿鷹 (1987) ... 阮小川
    過埠新娘 (1988)    
    飛龍猛將 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988) ... 嘉樂
    群龍奪寶 (1988) ... 小明
    豪門夜宴 (1991) ... 賓客
    密宗威龍 (1991) ... 黃教靈童
    衛斯理之霸王卸甲 (1991) ... 衛斯理
    虎膽六蛟龍 (1992)    
    黃飛鴻系列之一代師 (1992)    
    油尖少爺 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    黑道女霸王 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    笑傲江湖II東方不敗 (1992) ... 猿飛日月
    霸道縱構 (1992)    
    戰神傳說 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993) ... 段天雷
    獄鳳 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    流氓社工 (1994) ... 十八
    醉拳II (1994) ... 火生
    少林英雄之方世玉洪熙官 (1994)    
    青蜂俠 (1994)    
    天崖追兇 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    霹靂火 (1995) ... 賽車機械師
    天子驕龍 (1995)    
    功夫特警 (1995)    
    烈火戰車 (1995) ... 嘉樂
    四個32A和一個香蕉少年 (1996)    
    悍匪 (1996)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    對不起,多謝你 (1997)    
    熱血最強 (1997) ... 劫匪
    高度戒備 (1997) ... 陳國彪
    自梳 (1997) ... 旺成
    陰陽路之我在你左右 (1997)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997) ... 牙丫
    鬼骨場 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998) ... 楊添 (大頭仔)
    追蹤 (1998)    
    陰陽路之升棺發財 (1998)    
    過山車 (1998)    
    四人幫之錢唔夠洗 (1999) ... 警員
    真心話 (1999) ... 箭豬
    鬼請你睇戲 (1999)    
    小心警察 (1999)    
    自殺前14天 (1999) ... 超市樂
    陰陽路五之一見發財 (1999)    
    我老豆唔係人 (1999)    
    陰差陽錯 (1999)    
    生人勿近之問米 (1999)    
    特技猛龍 (2000)    
    勝者為王 (2000) ... 楊添/大頭仔
    天下無敵掌門人 (2000)    
    女男爵 (2000) ... Sunny
    僱傭兵 (2000) ... 戴財旺 (戴旺)
    中華丈夫 (2001)    
    男歌女唱 (2001) ... Tim
    男人三十攪攪震 (2001) ... 彭Sir
    殺科 (2001)    
    拳神 (2001) ... 鐵條
    重裝警察 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    非典人生 (2003) ... 子邦
    誘人犯罪 (2003)    
    少年阿虎 (2003) ... 洪海
    大丈夫 (2003) ... 餐廳食客
    終極追緝令 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 髮型屋惡男
    旺角黑夜 (2004) ... 沙展老鬼
    笑太極 (2004)    
    赤子拳王 (2004)    
    鑽石迷情 (2004)    
    誓不低頭 (2004) ... 咖喱
    早熟 (2005) ... 檢控官
    AV (2005) ... 動作指導
    千杯不醉 (2005) ... 熊哥
    誓不罷休 (2005)    
    後備甜心 (2005) ... 大隻仔
    情迷烏賊 (2005)    
    神經俠侶 (2005) ... 嘉樂
    打雀英雄傳 (2006) ... 飛 龍
    談談情、說說性 (2006)    
    死心不息 (2006)    
    色,戒 (2007) ... 曹德禧/副官
    七擒七縱七色狼 (2007) ... 杜理文
    醒獅 (2007)    
    僵屍獎門人 (2007)    
    新宿事件 (2009) ... 香港仔
    殺人犯 (2009) ... 陳安哲
    機器俠 (2009) ... [粵語配音員]
    七十二家房客 (2010)    
    財緣萬歲 (2010)    
    李小龍 (2010) ... 石堅
    消失的子彈 (2012) ... 吳忠國
    寒戰 (2012) ... 徐永基
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... 市民
    竊聽風雲3 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    分手100次 (2014)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 能讓法師
    辣警霸王花 (2016)    
  飛車特技 (3 films)
    千杯不醉 (2005)    
    門徒 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
 
 
Biography
 
 

電視系列:

Tiger hill trail / 再向虎山行 (1983) [ATV]
Over the ring / 飛越擂台 (1983) [ATV]
Legendary ranger / 原振俠 (1993) [TVB]
Romantic swordsman / 小李飛刀 (1995) [TVB]
Miracle of Orient 2 / 香江歲月 (第二輯) (1996) [RTHK]
Journey to the west / 西遊記 (1996) [TVB]
Hitman chronicles / 大刺客之呂四娘 (1997) [TVB]
Detective investigation files 3 / 刑事偵緝檔案III之奪命神棍 (1997) [TVB]
Burning flame / 烈火雄心 (1998) [TVB]
Matter of business / 千里姻緣兜錯圈 (1999) [TVB]
Game of deceit / 騙中傳奇 (1999) [TVB]
Dragon love / 人龍傳說 (1999) [TVB]
Gods of honor / 封神榜 (2001) [TVB]
Let's face it / 無考不成冤家 (2002) [TVB]
Good against evil / 點指賊賊賊捉賊 (2002) [TVB]
Hearts of fencing / 當四葉草碰上劍尖時 (2003) [TVB]
Life begins at forty / 花樣中年 (2003) [TVB]
Academy / 學警雄心 (2005) [TVB]
On the first beat / 學警出更 (2007) [TVB]
Drive of life / 歲月風雲 (2007) [TVB]
Bride for a ride /王老虎搶親 (2009) [TVB]
Only you /只有您 (2010) [TVB]
Divas in distress /巴不得媽媽... (2012) [TVB] Brother of Chin Siu-Ho