Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳文森
Chen Wen-Sen
 
Filmography (1975-1997)
 
  製片 (2 films)
    我這樣過了一生 (1985)    
    童年往事 (1986)    
  監製 (21 films)
    南俠展昭 (1975)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    霧茫茫 (1978)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    錢王、拳王 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    神腿 (1979)    
    瘋女十八年 (1979)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    戰龍 (1989)    
    豪門聖女 (1997)    
  導演 (1 film)
    戰龍 (1989)    
  策劃 (2 films)
    血連環 (1977)    
    十大弟子 (1979)    
  出品人 (13 films)
    細雨敲我當 (1977)    
    菩提門 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    俠影留香 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    蜜月怪手 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    帶槍過境 (1984)    
    西藏小子 (1992)