Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚敏琦
Yiu Man-Kei (1)
 
Filmography (1982-2016)
 
  副導演 (42 films)
    鬥氣小神仙 (1985)    
    逃出珊瑚海 (1986)    
    開心勿語 (1987)    
    沖天小子 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    新精武門1991 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    方世玉續集 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    殺手的童話 (1994)    
    旺角的天空 (1995)    
    情人的眼淚 (1996)    
    G4特工 (1997)    
    少林足球 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    完美情人 (2001)    
    千機變 (2003)    
    飛龍再生 (2003)    
    少年往事 (2003)    
    六壯士 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    大城小事 (2004)    
    龍虎門 (2006)    
    至尊無賴 (2006)    
    明明 (2007)    
    女人.本色 (2007)    
    証人 (2008)    
    紅夜 (2009)    
    神鎗手 (2009)    
    火龍 (2010)    
    線人 (2010)    
    倩女幽魂 (2011)    
    掃毒 (2013)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    危城 (2016)    
    刑警兄弟 (2016)    
  導演 (1 film)
    國產雪蛤威龍 (1996)    
  場記 (3 films)
    烈火青春 (1982)    
    奸人鬼 (1984)    
    最佳男朋友 (1989)    
  編劇 (2 films)
    鬥氣小神仙 (1985)    
    逃出珊瑚海 (1986)