Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李川(1)
Li Chuan
 
Filmography (1957-1976)
 
  製片 (2 films)
    無緣一世人 (1967)    
    劊子手 (1968)    
  副導演 (1 film)
    角齒還我 (1962)    
  導演 (5 films)
    可憐天下父母心 (1964)    
    雪中等子兒 (1965)    
    青龍刀 (1968)    
    龍王子 (1969)    
    神龍大戰宇宙人 (1969)    
  演員 (1 film)
    百里奚忘恩負義 (1957) ... 家丁丙
  編劇 (31 films)
    恨命莫怨天 (1957)    
    薄命花 (1957)    
    心酸酸 (1957)    
    孤兒怨 (1958)    
    真假千金 (1959)    
    送君情淚 (1961)    
    七爺八爺 (1962)    
    大道公大鬥媽祖婆 (1962)    
    媽媽在那裡 (1963)    
    小妹妹流浪記 (1963)    
    濟公活佛 (1963)    
    歡喜船入港 (1963)    
    為子我再嫁 (1963)    
    意難忘 (1964)    
    哀愁風雨橋 (1965)    
    暗殺命令 (1966)    
    金蝴蝶 (1966)    
    搖籃橋情淚 (1966)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    七仔魁 (1967)    
    呆子養父 (1967)    
    酒女夢 (1967)    
    普士遍 (1967)    
    阿西, 阿西 (1967)    
    青龍刀 (1968)    
    龍王子 (1969)    
    神龍大戰宇宙人 (1969)    
    無敵阿郎 (1973)    
    閃電騎士 (1975)    
    閃電騎士 大戰地獄軍團 (1976)    
    閃電五騎士 (1976)