Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭鋒
Samuel Kwok Fung  ♂
Aliases:  郭峰,  郭民富





 
Filmography (1972-2016)
 
  演員 (28 films)
    年輕人 (1972)    
    怪人怪事 (1974)    
    朋友 (1974)    
    中國神打 (1975)    
    千奇百怪俏女傭 (1975)    
    鬼馬世界 (1976)    
    七情六慾 (1976)    
    出籠 (1977)    
    盜腦耇 (1982)    
    三寶鬧深圳 (1985)    
    龍年警官 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    賭尊 (1991)    
    愛不完 (1992) ... 茂叔
    黑豹 (1993)    
    性迷宮 (1994)    
    知法犯法 (2001) ... 黃Sir
    黑社會 (2005) ... 魚頭標
    天行者 (2006) ... 江總警司
    月滿軒尼詩 (2010) ... 堯叔
    飛砂風中轉 (2010) ... 查叔
    竊聽風雲2 (2011) ... 林潤東
    不二神探 (2013) ... 香港特首
    竊聽風雲3 (2014)    
    十月初五的月光 (2015)    
    我們停戰吧 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    導火新聞線 (2016) ... 關志偉 (關公)