Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙丹(1)
Zhao Dan (1)  ♂





 
Filmography (1933-1978)
 
  演員 (33 films)
    二對一 (1933)    
    琵琶春怨 (1933)    
    上海二十四小时 (1933)    
    滿江紅 (1933)    
    空谷蘭 (1934)    
    三姊妹 (1934)    
    到西北去 (1934)    
    女性的仇敵 (1934)    
    姊妹花 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 趙希英
    青春線 (1934)    
    大家庭 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    熱血忠魂 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    落花時節 (1935)    
    女權 (1936)    
    小玲子 (1936)    
    馬路天使 (1937) ... 吹鼓手-小趙
    十字街頭 (1937) ... 老趙-B
    中華兒女 (1939)    
    遙遠的愛 (1947) ... 蕭元煦
    幸福狂想曲 (1947)    
    關不住的春光 (1948)    
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 蕭老板
    麗人行 (1949)    
    武訓傳 (1951)    
    為了和平 (1956)    
    李時珍 (1956)    
    海魂 (1957)    
    鴉片戰爭 (1959) ... 林則徐
    聶耳 (1959)    
    上海 (1978)    
  編劇 (2 films)
    烏鴉與麻雀 (1949)    
    第三次試驗 (1958)