Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魯司
Liu Shut
 
Filmography (1937-1940)
 
  導演 (14 films)
    自梳女 (1937)    
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    八百壯士 (1938)    
    喜相逢 (1938)    
    乞米養家姑 (1938)    
    紅伶悲歌 (1938)    
    拉車被辱 (1938)    
    春情烈火 (1939)    
    卅年苦命女 (1939)    
    怨女望夫歸 (1939)    
    嫁錯郎 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    濟公活佛 (1939)    
    偷渡虎狼關 (1940)    
  編劇 (6 films)
    彈性姑娘 (斷腸花) (1937)    
    紅伶悲歌 (1938)    
    女人世界 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    濟公活佛 (1939)    
    嫁錯郎 (1939)