Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾謹昌
Tsang Kan-Cheung  ♂
Aliases:  曾瑾昌




 
Filmography (1985-2016)
 
  監製 (1 film)
    大無謂 (2004)    
  副導演 (1 film)
    中華戰士 (1987)    
  故事 (2 films)
    笑星撞地球 (1990)    
    常在我心 (2001)    
  導演 (1 film)
    恐怖雞 (1997)    
  演員 (5 films)
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    電影故事 (1996)    
    鎗王 (2000)    
    大無謂 (2004)    
    心想事成 (2007) ... 北獅隊員
  編劇 (29 films)
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    青春差 (1985)    
    皇家戰士 (1986)    
    奪寶計上計 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    情義我心知 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    帶子洪郎 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    食神 (1996)    
    恐怖雞 (1997)    
    喜劇之王 (1999)    
    少林足球 (2001)    
    功夫 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    長江七號 (2008)    
    跳出去 (2009)    
    龍鳳店 (2010)    
    長江7號 (2010)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    白蛇傳說 (2011)    
    神奇 (2013)    
    美人魚 (2016)