Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫耀祖
Wan Yiu-Cho  ♂
Aliases:  温耀祖





 
Filmography (1975-1983)
 
  演員 (39 films)
    神拳飛龍 (1975)    
    決殺令 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    豪俠 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    唐山五虎 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    七煞 (1979)    
    金手指 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    無翼蝙蝠 (1980)    
    有料到 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    請帖 (1980)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    越南仔 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    少林傳人 (1983)    
    大俠沈勝衣 (1983)    
    日劫 (1983)