Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐康泰
Hsu Kang-Tai  ♂
Aliases:  康泰



 
Filmography (1975-1999)
 
  製片 (4 films)
    桃色交易 (1996)    
    情慾世界 (1997)    
    致命的外遇 (1998)    
    天降艷福不是福 (1999)    
  演員 (35 films)
    楓紅層層 (1975) ... 范曉同
    小女兒的心願 (1975)    
    溫暖在秋天 (1976)    
    梅花 (1976)    
    田園 (1976)    
    星語 (1976)    
    台北77 (1977)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    日落北京城 (1977)    
    我們戀愛去了 (1977)    
    新雨夜花 (1978)    
    楓林小雨 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    摩登情報員 (1981)    
    盲女與狗 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    邪魔女 (1982)    
    洪隊長 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    天天天藍 (1984)    
    笑匠 (1984)    
    天生一對 (1985)    
    最毒婦人心 (1986)    
    跟屁蟲 (1986)    
    愛是做鬼也愛 (1986)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    新搭錯車 (1995)    
    桃色交易 (1996)    
    情慾世界 (1997)    
    情繭 (1997)    
    男人小心 (1997)    
    致命的外遇 (1998)    
    辣手激情 (1999)    
    天降艷福不是福 (1999)