Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃宏基
Keith Wong Wang-Gei  ♂
 
Filmography (1983-2007)
 
  故事 (3 films)
    我愛夜來香 (1983)    
    再見七日情 (1985)    
    標錯參 (1987)    
  編劇 (19 films)
    天使出更 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    兩公婆八條心 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
    亡命鴛鴦 (1988)    
    過埠新娘 (1988)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    古惑大律師 (1990)    
    表姐,你好野! (1990)    
    老表,你好野! (1991)    
    表姐,妳好野!續集 (1991)    
    太子爺出差 (1992)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992)    
    非洲超人 (1994)    
    戴綠帽的女人 (1995)    
    全職大盜 (1998)    
    無問題 (1999)    
    合約情人 (2007)