Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田舍
Tian She  ♂
 
Filmography (1950-1964)
 
  演員 (23 films)
    唐伯虎點秋香 (1950)    
    陳世美不認前妻 (1955) ... 香蓮父
    孟姜女哭倒萬里長城 (1955) ... 秦將
    李三娘 (1955)    
    紅孩兒大戰孫悟空 (1957)    
    濟公活佛 (1957)    
    目蓮救母 (1957)    
    鵲橋會 (1957)    
    孝女報父仇 (1957) ... 趙貴
    空谷蘭 (1957)    
    陳杏元思釵 (1958)    
    桃花搭渡 (1958)    
    錢錢錢 (1958)    
    潘金蓮 (1959) ... 知縣
    翠翠姑娘 (1959) ... 陳三爺
    好夫妻 (1959) ... 陳父
    姑嫂情深 (1959)    
    姨仔愛姊夫 (1959)    
    搶親 (1959)    
    野赤查某戇男子 (1959)    
    捉龜走鱉 (1959)    
    姻緣天註定 (1960)    
    水蛙記 (1964)