Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱剛健
Chiu Kang-Chien  ♂
Aliases:  耶律楚材 (2),  秋水長安,  戴安平,  邱剛健,  邱剛建,  邱戴安平
 
Filmography (1968-2011)
 
  故事 (2 films)
    血中血 (1983)    
    夢中人 (1986)    
  導演 (3 films)
    乾坤大醉俠 (1970)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    阿嬰 (1990)    
  演員 (2 films)
    唐朝豪放女 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
  策劃 (1 film)
    夜宴 (2006)    
  服裝 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  編劇 (42 films)
    奪魂鈴 (1968)    
    大盜歌王 (1969)    
    死角 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    俠士行 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    血証 (1973)    
    毒女 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    狼吻 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    未婚媽媽 (1980)    
    巡城馬 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    投奔怒海 (1982)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    女人心 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    地下情 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    少女心 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    夜宴 (2006)    
    迷城 (2010)    
    追愛 (2011)