Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱剛健
Chiu Kang-Chien  ♂
Aliases:  耶律楚材 (2),  秋水長安,  戴安平,  邱剛健,  邱剛建,  邱戴安平
 
Filmography (1968-2011)
 
  故事 (2 films)
    血中血 (1983)    
    夢中人 (1986)    
  導演 (3 films)
    乾坤大醉俠 (1970)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    阿嬰 (1990)    
  演員 (2 films)
    唐朝豪放女 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
  策劃 (1 film)
    夜宴 (2006)    
  服裝 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  編劇 (42 films)
    奪魂鈴 (1968)    
    大盜歌王 (1969)    
    死角 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    黃色殺手 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    魔鬼天使 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    血証 (1973)    
    毒女 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    狼吻 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    大地飛鷹 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    未婚媽媽 (1980)    
    投奔怒海 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    女人心 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    地下情 (1986)    
    夢中人 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    說謊的女人 (1989)    
    少女心 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
    人在紐約 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    夜宴 (2006)    
    迷城 (2010)    
    追愛 (2011)