Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邱剛健
Chiu Kang-Chien  ♂
Aliases:  耶律楚材 (2),  秋水長安,  戴安平,  邱剛健,  邱剛建,  邱戴安平
 
Filmography (1968-2011)
 
  故事 (2 films)
    血中血 (1983)    
    夢中人 (1986)    
  導演 (3 films)
    乾坤大醉俠 (1970)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    阿嬰 (1990)    
  演員 (2 films)
    唐朝豪放女 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
  策劃 (1 film)
    夜宴 (2006)    
  服裝 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  編劇 (42 films)
    奪魂鈴 (1968)    
    死角 (1969)    
    陰陽刀 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    小煞星 (1970)    
    大決鬥 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    黃色殺手 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    毒女 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    偷渡客 (1973)    
    血証 (1973)    
    少林殺戒 (1975)    
    攝青鬼 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    大地飛鷹 (1978)    
    未婚媽媽 (1980)    
    烈火青春 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    投奔怒海 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    女人心 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    地下情 (1986)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    少女心 (1989)    
    說謊的女人 (1989)    
    人在紐約 (1990)    
    阿嬰 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    夜宴 (2006)    
    迷城 (2010)    
    追愛 (2011)