Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關錦鵬
Stanley Kwan Kam-Pang  ♂

 
Filmography (1979-2016)
 
  監製 (14 films)
    狂情殺手 (1995)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    天上人間 (1999)    
    心猿意馬 (1999)    
    妖夜迴廊 (2003)    
    戀之風景 (2003)    
    做頭 (2005)    
    渺渺 (2008)    
    影子愛人 (2012)    
    致我們終將逝去的青春 (2013)    
    男歡·女愛 (2015)    
    戀愛中的城市 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    謊言西西 (2016)    
  副導演 (14 films)
    行規 (1979)    
    師爸 (1980)    
    山狗 (1980)    
    救世者 (1980)    
    撞到正 (1980)    
    胡越的故事 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    投奔怒海 (1982)    
    花城 (1983)    
    傾城之戀 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
  導演 (15 films)
    女人心 (1985)    
    地下情 (1986)    
    胭脂扣 (1988)    
    人在紐約 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    紅玫瑰白玫瑰 (1994)    
    愈快樂愈墮落 (1998)    
    有時跳舞 (2000)    
    藍宇 (2001)    
    長恨歌 (2005)    
    2008分之1 (2009)    
    用心跳 (2010)    
    香港四重奏II (2011)    
    他的國 (2012)    
    放浪記 (2014)    
  演員 (2 films)
    阮玲玉 (1992)    
    桃姐 (2011)    
  策劃 (2 films)
    少女心 (1989)    
    阿嬰 (1990)    
  出品人 (1 film)
    藍宇 (2001)