Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王學圻
Wang Xue-Qi  ♂





 
Filmography (1984-2015)
 
  導演 (1 film)
    太陽鳥 (1998)    
  演員 (30 films)
    黃土地 (1984) ... 顧青
    大閱兵 (1986)    
    輪回 (1988) ... 民警
    美洲豹行動 (1989) ... 黃敬儒
    陽光燦爛的日子 (1994) ... 馬小軍父
    鳳凰琴 (1994)    
    日光峽谷 (1995) ... 黑牛
    蘭陵王 (1995)    
    離開雷鋒的日子 (1996)    
    太陽鳥 (1998)    
    共和國之旗 (1999)    
    葵花劫 (2000)    
    紅西服 (2000)    
    相伴永遠 (2000)    
    明亮的心 (2000)    
    天地英雄 (2003) ... 安大人
    梅蘭芳 (2008) ... 十三燕
    建國大業 (2009)    
    麥田 (2009)    
    十月圍城 (2009) ... 李玉堂
    劍雨 (2010) ... 轉輪王
    日照重慶 (2010) ... 林權 海
    趙氏孤兒 (2010) ... 屠岸賈
    建黨偉業 (2011)    
    消失的村庄 (2011)    
    搜索 (2012) ... 沈流舒
    逃出生天 (2013)    
    天台 (2013) ... 雷哥
    赤道 (2015)    
    道士下山 (2015)