Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張婉婷
Mabel Cheung Yuen-Ting  ♀


 
Filmography (1985-2015)
 
  監製 (2 films)
    歲月神偷 (2010)    
    愛·從心發現 (2014)    
  導演 (11 films)
    非法移民 (1985)    
    秋天的童話 (1987)    
    八兩金 (1989)    
    宋家皇朝 (1997)    
    玻璃之城 (1998)    
    北京樂與路 (2001)    
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    深藍 (2013)    
    O的故事 (2015)    
    三城記 (2015)    
  演員 (3 films)
    豪門夜宴 (1991) ... 小智夢中周星馳豋場時右邊的女人
    雙龍會 (1992)    
    Miss杜十娘 (2003)    
  策劃 (3 films)
    七小福 (1988)    
    戰神傳說 (1992)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
  編劇 (6 films)
    七小福 (1988)    
    八兩金 (1989)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    玻璃之城 (1998)    
    深藍 (2013)    
    三城記 (2015)