Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧榮汞
Charles Tang Wing-Hung  ♂
Aliases:  鄧榮録,  鄧榮銾
 
Filmography (1985-2002)
 
  監製 (5 films)
    新羔羊醫生 (1998)    
    火爆刑警 (2000)    
    魔影 (2000)    
    搏擊賭庄 (2002)    
    功夫食神 (2002)    
  副導演 (2 films)
    吉人天相 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
  導演 (4 films)
    爛賭財神 (1990)    
    珠江恩仇記 (1996)    
    魔影 (2000)    
    搏擊賭庄 (2002)    
  策劃 (2 films)
    同根生 (1989)    
    女男爵 (2000)    
  出品人 (1 film)
    爛賭財神 (1990)    
  編劇 (6 films)
    錯點鴛鴦 (1985)    
    殺出香港 (1988)    
    同根生 (1989)    
    爛賭財神 (1990)    
    珠江恩仇記 (1996)    
    魔影 (2000)