Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張華(1)
Johnny Cheung Wa  ♂
Aliases:  張耀華





 
Filmography (1974-2017)
 
  動作設計 (9 films)
    文打 (1979)    
    A計劃續集 (1987)    
    童黨之街頭霸王 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    青樓十二房 (1994)    
    9月9 (2000)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    潛龍奪寶 (2000)    
    龍騰虎躍 (2002)    
  助理指導 (8 films)
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    我愛法拉利 (1994)    
    驚變 (1996)    
    神槍手與智多星 (2007)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
  演員 (124 films)
    鬼馬雙星 (1974)    
    龍門秘指 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    教頭 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    無名小卒 (1979)    
    文打 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    鹹魚番生 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    武館 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    衝激21 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    波牛 (1983)    
    四狼 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    退休探長 (1983)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    雙龍出海 (1984)    
    公僕 (1984)    
    皇家師姐 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    智勇三寶 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    連環炮 (1986)    
    不夜天 (1987)    
    A計劃續集 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    霸王花 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    奇蹟 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    賭神 (1989) ... 光
    火爆浪子 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    逃學威龍2 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    奇案實錄白色通道 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    一九四九之劫後英雄傳 (1993)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    重案組 (1993)    
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    追男仔 (1993)    
    香港奇案之強姦 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    轟天密令 (1994)    
    我愛法拉利 (1994)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994)    
    運財五福星 (1996)    
    賭俠1999 (1998)    
    極度重犯 (1998)    
    上帝之手 (1999)    
    特警新人類 (1999) ... [武師]
    紫雨風暴 (1999)    
    成龍的特技 (1999)    
    潛龍奪寶 (2000)    
    賭俠2002 (2002)    
    環遊地球八十天 (2004) ... [武師]
    三岔口 (2005) ... 貨船男殺手
    寶貝計劃 (2006) ... McDaddy手下
    我老婆是大佬3 (2006)    
    反斗狂奔 (2006)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    奪帥 (2008)    
    狼牙 (2008)    
    金錢帝國 (2009)    
    七十二家房客 (2010) ... Laughing 手下
    撕票風雲 (2010) ... [武師]
    末日派對 (2013)    
    S風暴 (2016)    
    老笠 (2016)    
    絕地逃亡 (2016)    
    毒。誡 (2017) ... [武師]
  策劃 (1 film)
    潛龍奪寶 (2000)