Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳天明
Wu Tian-Ming  ♂




 
Filmography (1979-2016)
 
  監製 (2 films)
    老港正傳 (2007)    
    過界 (2008)    
  製片 (3 films)
    紅高粱 (1987)    
    變臉 (1996)    
    百鳥朝鳳 (2016)    
  導演 (6 films)
    生活的顫音 (1979)    
    沒有航標的河流 (1984)    
    人生 (1984)    
    老井 (1986)    
    變臉 (1996)    
    百鳥朝鳳 (2016)    
  演員 (4 films)
    西安事變 (1981)    
    秦俑 (1989)    
    飛越老人院 (2012)    
    老人願 (2012)    
  編劇 (1 film)
    百鳥朝鳳 (2016)    
  出品人 (1 film)
    機器俠 (2009)