Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李偉忠
Lee Wai-Chung
 
Filmography (2010-2018)
 
  美術 (17 films)
    囡囡 (2010)    
    喜愛夜蒲 (2011)    
    夢遊 (2011)    
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    蜜桃成熟時33D (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    爛賭夫鬥爛賭妻 (2012)    
    非狐外傳 (2013)    
    重口味 (2013)    
    喜愛夜蒲3 (2013)    
    不愛不散 (2014)    
    吉星高照2015 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    貧窮富爸爸 (2015)    
    女漢子真愛公式 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    告別之前 (2018)    
  演員 (1 film)
    囡囡 (2010) ... 電腦店老闆
  服裝 (5 films)
    戀夏戀夏戀戀下 (2011)    
    蜜桃成熟時33D (2011)    
    等我愛你 (2012)    
    重口味 (2013)    
    貧窮富爸爸 (2015)