Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何鹿影
Ho Luk-Ying
 
Filmography (1937-1982)
 
  攝影 (129 films)
    時代先鋒 (1937)    
    香港殺人王 (1948)    
    幾度春風 (1948)    
    四代同堂 (1948)    
    有冤無路訴 (1949)    
    烏龍將軍 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    梵宮情淚 (1950)    
    願郎重吻妾朱唇 (1950)    
    董小宛 (1950)    
    冷落斷腸花 (1950)    
    黑天堂 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    飄零燕 (1951)    
    紅菱血(下集) (1951)    
    唔嫁 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    霓裳恨 (1951)    
    紅菱血(上集) (1951)    
    一帆風順 (1951)    
    冷落春宵 (1951)    
    近水樓台 (1952)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    拜錯石榴裙 (1952)    
    難為了爸爸 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    恩情深似海 (1952)    
    龍鳳花燭 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952)    
    迷宮四妖 (1952)    
    孽海情天 (1953)    
    化身艷影 (1953)    
    鴛鴦劫 (1953)    
    怨女情癡 (1953)    
    蕩婦情痴 (1953)    
    小鳳仙 (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    豪華世家 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954)    
    小白菜 (1955)    
    夜歸人 (1955)    
    櫻都艷跡 (1955)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    戀之火第二春 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    蝴蝶夫人 (1956)    
    斷腸風月 (1956)    
    桃花江 (1956)    
    盲戀 (1956)    
    萬花春色 (1956)    
    葡萄仙子 (1956)    
    黑妞 (1956)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    秋鳳 (1957)    
    袁世凱 (1957)    
    湘西趕屍記 (1957)    
    七彩蝴蝶精 (1958)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    蛇女思凡 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    天河配 (1958)    
    一見鍾情 (1958)    
    海演春色 (1959)    
    六月雪 (1959)    
    貴婦風流 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    倩女幽魂 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    考道 (1960)    
    喜相逢 (1960)    
    後門 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    盲目的愛情 (1961)    
    南北和 (1961)    
    神仙老虎狗 (1961)    
    三戰定江山 (1961)    
    一段情 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    沉冤得雪 (1962)    
    好女嫁得有情郎 (1962)    
    薔薇之戀 (1962)    
    雙龍丹鳳霸皇都 (1962)    
    魔影驚魂 (1962)    
    琴台淚影 (1962)    
    荷花 (1963)    
    一曲難忘 (1964)    
    鶯鳳和鳴 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    嫦娥奔月 (1966)    
    黃金島 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    波斯貓 (1968)    
    太極門 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    千手佛 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    浪子之歌 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    黃色殺手 (1972)    
    發達之人 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    祇羡鴛鴦不羡仙 (1972)    
    偷渡客 (1973)    
    早熟 (1974)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    背叛師門 (1980)    
    巡捕房 (1980)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    神經大俠 (1982)    
  錄音 (1 film)
    蝙蝠大盜 (1948)    
  燈光 (1 film)
    春滿帝皇家 (1962)