Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李祐寧
Li You-Ning
Aliases:  李佑寧
 
Filmography (1976-2016)
 
  製片 (3 films)
    流浪舞台 (1995)    
    美麗在唱歌 (1997)    
    二月十四 (2002)    
  監製 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  副導演 (1 film)
    海韻 (1976)    
  導演 (11 films)
    老莫的第二個春天 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    最愛是誰 (1987)    
    那一年我們去看雪 (1987)    
    遊戲規則 (1990)    
    流浪舞台 (1995)    
    紅字 (1999)    
    爺爺的家 (2003)    
    麵引子 (2011)    
    封神傳奇之驅魔英雄 (2012)    
  演員 (1 film)
    最愛是誰 (1987)    
  策劃 (5 films)
    夢斷情天 (1985)    
    2002壞女孩 (1999)    
    沙河悲歌 (2000)    
    運轉手之戀 (2000)    
    西洋鏡 (2000)    
  編劇 (8 films)
    甲子玄機 (1983)    
    殺手輓歌 (1984)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    那一年我們去看雪 (1987)    
    遊戲規則 (1990)    
    流浪舞台 (1995)    
    麵引子 (2011)    
    人生按個讚 (2016)