Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚家強
Dan Tam Ka-Keung
 
Filmography (1992-2019)
 
  髮型 (21 films)
    單身男女 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    逃出生天 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    迷城 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    危城 (2016)    
    三人行 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
  演員 (1 film)
    八月鬱金香 (1992)