Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
譚家強
Dan Tam Ka-Keung
 
Filmography (1992-2019)
 
  髮型 (24 films)
    單身男女 (2011)    
    神奇俠侶 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    毒戰 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    逃出生天 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    單身男女2 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    迷城 (2015)    
    三人行 (2016)    
    S風暴 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    危城 (2016)    
    喵星人 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    常在你左右 (2017)    
    毒。誡 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    使徒行者2諜影行動 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    家和萬事驚 (2019)    
  演員 (1 film)
    八月鬱金香 (1992)