Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭貞煥
Kwak Jeong-Hwan  ♂
Aliases:  곽정환

 
Filmography (1970-1982)
 
  監製 (18 films)
    八道劍客 (1970)    
    獨腳客歸来 (1974)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    叛徒 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    監房 (1975)    
    武裝解除 (1975)    
    玫瑰戀 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 (1976)    
    美國訪問客 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    巡城馬 (1982)