Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王志華(1)
Wong Chi-Wah
 
Filmography (1978-2001)
 
  攝影 (1 film)
    92應召女郎 (1992)    
  副導演 (1 film)
    愛情保險 (2001)    
  演員 (4 films)
    殘缺 (1978)    
    心靈深處 (1982) ... 黃益升
    八百羅漢 (1985)    
    畫魂 (1994)    
  燈光 (21 films)
    摸錯骨 (1985)    
    福星高照 (1985)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    肝膽相照 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    喜寶 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    夢過界 (1988)    
    打工狂想曲 (1989)    
    求愛夜驚魂 (1989)    
    表姐,你好野! (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    棋王 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    龍騰四海 (1992)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    夜夜伴肥嬌 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    回魂夜 (1995)