Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁永吉
Yang Yeong-Gil  ♂
Aliases:  양영길

 
Filmography (1970-2014)
 
  攝影 (15 films)
    白薔薇的悲哀 (1970)    
    黑白大拳 (1974)    
    少林門 (1976)    
    鷹爪小子 (1977)    
    大敵手 (1977)    
    四代獨子 (1977)    
    鬼門的两个左脚手 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    武俠門 (1977)    
    少林拳 (1978)    
    愛拳 (1980)    
    我叫雙腿 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    黑三鬼 (1985)    
  導演 (1 film)
    白薔薇的悲哀 (1970)    
  演員 (1 film)
    咱們回家吧 (2014)