Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭夜人
Kuo Yeh-Jen  ♂
Aliases:  郭衣人,  郭德發
 
Filmography (1957-1989)
 
  製片 (1 film)
    七歲小丈夫 (1966)    
  演員 (20 films)
    破網補情天 (1957)    
    舊情綿綿 (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 鎖匠
    台北之夜 (1962)    
    金銀天狗 (1962)    
    高雄發的尾班車 (1963) ... 翠翠父
    子 (1964)    
    地獄新娘 (1965)    
    難忘的車站 (1965)    
    神劍三兄妹 (1966)    
    懷念的人 (1967)    
    一隻鳥仔 (1968)    
    給我吻一下 (1969)    
    只愛你一人 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    小人物出頭記 (1971)    
    女性的復仇 (1972)    
    牛家大院 (1974)    
    險惡江湖逍遙劍 (1989)