Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾少雄
Billy Chung Siu-Hung  ♂





 
Filmography (1980-2017)
 
  監製 (7 films)
    越軌迷情 (1992)    
    致命內幕 (1997)    
    幻影追凶 (1997)    
    戲迷狂情 (1998)    
    天網 (1999)    
    午夜凶靈之黑日驚魂 (2000)    
    生命的愚弄 (2000)    
  副導演 (5 films)
    義本無言 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
  故事 (1 film)
    鬼請你睇戲 (1999)    
  導演 (36 films)
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    越軌迷情 (1992)    
    偷情保護今 (1993)    
    刺客新傳之殺人者唐斬 (1993)    
    虐之戀 (1993)    
    女兒當自強 (1993)    
    悍匪 (1996)    
    東方快車 (1996)    
    幻影追凶 (1997)    
    新羔羊醫生 (1998)    
    戲迷狂情 (1998)    
    天網 (1999)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
    情陷百樂門 (2000)    
    刀手 (2000)    
    街女 (2000)    
    刑 (2000)    
    陰陽愛 (2001)    
    正將 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    變臉迷情 (2002)    
    奪魄勾魂 (2002)    
    心寒 (2003)    
    擁抱每一刻花火 (2005)    
    雀聖 (2005)    
    凶男寡女 (2005)    
    黑白戰場 (2005)    
    危險人物 (2007)    
    美女食神 (2007)    
    黑勢力 (2008)    
    旺角監獄 (2009)    
    嘻遊記 (2010)    
    全城高考 (2012)    
    賭城風雲 (2014)    
    賭城風雲III (2016)    
    降魔傳 (2017)    
  演員 (13 films)
    貓靈 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    凶蠍 (1981)    
    傷人十七 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    爆破 (1982)    
    香港屠夫 (1985)    
    義本無言 (1987)    
    龍之根 (1992)    
    夢差人 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    四人幫之錢唔夠洗 (1999)    
    買兇拍人 (2001) ... MTV 被殺目標
  策劃 (2 films)
    殺手三分半鐘 (1996)    
    赤裸特工 (2002)    
  編劇 (5 films)
    青蓮青年 (1984)    
    義本無言 (1987)    
    東方快車 (1996)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
    刀手 (2000)