Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭建國
Adrian Teh  ♂
 
Filmography (2010-2018)
 
  聯合出品人 (1 film)
    幼兒怨 (2018)    
  監製 (2 films)
    盂蘭神功 (2014)    
    開飯啦! (2016)    
  故事 (2 films)
    結婚那件事之後 (2013)    
    盂蘭神功 (2014)    
  導演 (5 films)
    結婚那件事 (2012)    
    結婚那件事之後 (2013)    
    麻雀王 (2015)    
    午夜陰聲 (2015)    
    令伯特煩惱 (2017)    
  演員 (2 films)
    午夜陰聲 (2015)    
    麻雀王 (2015)    
  出品人 (1 film)
    開飯啦! (2016)    
  編劇 (1 film)
    盂蘭神功 (2014)    
  執行監製 (1 film)
    初戀紅豆冰 (2010)