Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
太保(1)
Tai Bo (1)  ♂
Aliases:  張嘉年,  張滌江





 
Filmography (1973-2017)
 
  副導演 (5 films)
    魔鬼天使 (1973)    
    七省拳王 (1974)    
    踢館 (1979)    
    龍之忍者 (1982)    
    皇家師姐 (1985)    
  演員 (142 films)
    魔鬼天使 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    狼狽為奸 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    踢館 (1979)    
    師弟出馬 (1980) ... 田師父徒弟
    地獄無門 (1980)    
    鬼打鬼 (1980) ... 師爺
    蛇形醉步 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    龍之忍者 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 陳超女婿
    A計劃 (1983) ... 水警警員
    樑上君子 (1983)    
    公僕 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    我們都這樣長大 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    鬼線人 (1984)    
    警察故事 (1985) ... 蛇仔春
    妙探孖寶 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    威龍猛探 (1985)    
    四眼仔 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    龍的心 (1985) ... 鄰居
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    殭屍翻生 (1986)    
    開心鬼精靈 (1986)    
    大家發財 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    再見媽咪 (1986)    
    神探朱古力 (1986)    
    扭計雜牌軍 (1986) ... 馬輝
    執法先鋒 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    流氓英雄 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    殭屍少爺 (1987)    
    天賜良緣 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
    養鬼仔 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    A計劃續集 (1987) ... 太保
    烈血風雲 (1988)    
    驚魂今晚夜 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    大話神探 (1988)    
    幽靈王子 (1988)    
    繼續跳舞 (1988) ... 殺手
    飛龍猛將 (1988) ... 華心武手下
    博命女殺手 (1988)    
    鬼咁串 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    大丈夫日記 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    龍虎家族 (1989)    
    奇蹟 (1989) ... 港督
    猛鬼舞廳 (1989)    
    悲情城市 (1989) ... 妾兄
    再見王老五 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    天師捉姦 (1990)    
    西環的故事 (1990) ... 泉哥
    脂粉雙雄 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    午夜天使 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    新半斤八兩 (1990) ... 龍虎武師
    屍家重地 (1990) ... 盜寶者
    新精武門1991 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    密宗威龍 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    海狼 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    大八掛 (1992)    
    音樂殭屍 (1992)    
    少年 ,安啦! (1992) ... 不良份子
    變色狼 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    妙探雙嬌 (1993)    
    喋血城市 (1993)    
    飆車族 (1993)    
    血槍淚影 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    新碧血劍 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    醉拳II (1994) ... 路人
    畫魂 (1994)    
    終極獵殺 (1994)    
    越軌之狼 (1994)    
    非洲超人 (1994)    
    鬼巴士 (1995)    
    救世神棍 (1995) ... 懷孕婦人丈夫
    狂野生死戀 (1995)    
    懵仔多情 (1996)    
    運財五福星 (1996)    
    危險任務 (1996)    
    街頭悍將 (1997)    
    赤色玫瑰 (1997)    
    一個字頭的誕生 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    勇探 (1998)    
    上帝之手 (1999)    
    運轉手之戀 (2000) ... 蘇周
    生日夜驚魂 (2000)    
    豹女之奪命之旅 (2001)    
    極速殭屍 (2001)    
    黑狗來了 (2003)    
    神遊情人 (2006)    
    指間的重量 (2006)    
    明媚時光 (2009)    
    爸… 你好嗎? (2009)    
    父後七日 (2010) ... 父親
    電哪吒 (2011) ... 阿浪
    龍飛鳳舞 (2012) ... 林桑
    棄城 (2012) ... 特種部隊大隊長
    躲貓貓 (2013)    
    我不窮,我只是沒有錢 (2013)    
    詭鎮 (2014)    
    山豬溫泉 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    狂獸 (2017)    
  策劃 (1 film)
    上帝之手 (1999)