Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周起
Zhou Qi
 
Filmography (1939-1986)
 
  演員 (26 films)
    小俠女 (1939)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 惠明
    蘇三艷史 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 王大狗
    春 (1942)    
    四姊妹 (1942)    
    重逢 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 沈麻子
    凌波仙子 (1943) ... 王忠甫
    快樂天使 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 沈麻子
    錦繡前程 (1943)    
    麴海情濤 (1944)    
    萬紫千紅 (1944)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    大飯店 (1945)    
    英雄美人 (1945)    
    古園艶屍 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    夜鶯曲 (1949)    
    再生鳳凰 (1951)    
    兇手 (1952)    
    城南舊事 (1983) ... 駱駝隊主人
    大上海1937 (1986) ... 高老太爺