Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周起
Zhou Qi  ♂

 
Filmography (1938-1986)
 
  演員 (44 films)
    恐怖之夜 (1938)    
    歌聲淚痕 (1939)    
    小俠女 (1939)    
    孟姜女 (1939)    
    李三娘 (1939)    
    正德皇與劉倩倩 (1940)    
    西廂記 (1940) ... 惠明
    濟公活佛 (1940)    
    孟麗君 (1940)    
    李阿毛與東方朔 (1940) ... 東方朔
    蘇三艷史 (1940)    
    秦淮世家 (1940) ... 王大狗
    李香君 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    亂世英雄 (1940)    
    紅粉金戈 (1940) ... 張忠
    黑夜孤魂 (1941)    
    新美人計 (1941)    
    梅妃 (1941)    
    夜深沉 (1941)    
    紅杏出牆記(上集) (1941)    
    夫婦之道 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    春 (1942)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 沈麻子
    錦繡前程 (1943)    
    重逢 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 沈麻子
    凌波仙子 (1943) ... 王忠甫
    快樂天使 (1943)    
    藝海恩仇記 (1944)    
    麴海情濤 (1944)    
    萬紫千紅 (1944)    
    英雄美人 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    古園艶屍 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    夜鶯曲 (1949)    
    青燈怨 (1950)    
    再生鳳凰 (1951)    
    兇手 (1952)    
    城南舊事 (1983) ... 駱駝隊主人
    大上海1937 (1986) ... 高老太爺