Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳莉莉 (1)
Lily Chan Lee-Lee (3)  ♀





 
Filmography (1978-1986)
 
  演員 (23 films)
    紅絲緣 (1978)    
    不夜城 (1980)    
    綠印 (1981)    
    單程路 (1981)    
    鬼域 (1981) ... 瑪莉
    代代風流代代春 (1981)    
    蠱 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    花劫 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    野蜜桃 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    凶終 (1982)    
    狂情 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    偷情四響砲 (1985) ... 相逢
    冷血屠夫 (1985)    
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)