Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳莉莉 (1)
Lily Chan Lee-Lee (3)  ♀





 
Filmography (1978-1986)
 
  演員 (23 films)
    紅絲緣 (1978)    
    不夜城 (1980)    
    叻女正傳 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    綠印 (1981)    
    單程路 (1981)    
    鬼域 (1981) ... 瑪莉
    代代風流代代春 (1981)    
    蠱 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    凶終 (1982)    
    花劫 (1982)    
    獸性地獄女 (1982)    
    怒火風雲 (1982)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    野蜜桃 (1982)    
    黑玫瑰 (1983)    
    毒蠱 (1983)    
    狂情 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    偷情四響砲 (1985) ... 相逢
    冷血屠夫 (1985)    
    Tough Ninja: The Shadow Warrior (1986)