Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
馬如風
Ma Yu-Feng  ♂





 
Filmography (1978-2017)
 
  演員 (32 films)
    七十二煞星 (1978)    
    野貓八翻 (1979)    
    醉拳女刁手 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    黑色大亨 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    七武士 (1982)    
    動員令 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    看海的日子 (1983) ... 阿榕
    討海的人 (1983)    
    小鬼難纏 (1983)    
    策馬入林 (1984)    
    霧裡的笛聲 (1984)    
    唐山過台灣 (1986)    
    殲敵者之天堂地獄 (1987)    
    應召女郎 (1987)    
    菜刀與六個朋友 (1988)    
    沒卵頭家 (1989)    
    報告班長3 (1994) ... 第三營第三連連長
    流浪舞台 (1995)    
    致命的外遇 (1998)    
    林北小舞 (2017)