Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳夢麟
Wu Meng-Lin
 
Filmography (1971-1989)
 
  製片 (8 films)
    好女十八變 (1973)    
    愛情辰跑 (1975)    
    楓葉情 (1976)    
    三個問題女學生 (1982)    
    看海的日子 (1983)    
    黑白珠 (1983)    
    我的志願 (1987)    
    愛拼才會贏 (1989)    
  演員 (1 film)
    愛情一二三 (1971)    
  策劃 (10 films)
    大通緝令 (1974)    
    獵人 (1975)    
    我歌我泣 (1979)    
    歡顏 (1979)    
    明天只有我 (1980)    
    飛越補習班 (1981)    
    誰是無業遊民 (1982)    
    母牛一條 (1986)    
    哥們的糗事 (1986)    
    殭屍怕怕 (1986)