Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王家衛
Wong Kar-Wai





 
Filmography (1982-2016)
 
  導演 (11 films)
    旺角卡門 (1988)    
    阿飛正傳 (1990)    
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)    
    愛神 (2004)    
    2046 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    一代宗師 (2013)    
  策劃 (1 film)
    小狐仙 (1985)    
  出品人 (1 film)
    逆光飛翔 (2012)    
  執行監製 (3 films)
    猛鬼差館 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
  副導演 (1 film)
    初哥 (1984)    
  監製 (12 films)
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993)    
    墮落天使 (1995)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)    
    天下無雙 (2002)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    渺渺 (2008)    
    一代宗師 (2013)    
    擺渡人 (2016)    
  故事 (3 films)
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    藍莓之夜 (2007)    
    一代宗師 (2013)    
  演員 (5 films)
    伊人再見 (1984)    
    愛情謎語 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    攝氏零度 - 春光再現 (1999)    
    乘著光影旅行 (2010)    
  編劇 (26 films)
    彩雲曲 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    小狐仙 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    神勇雙響炮續集 (1986)    
    惡男 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    猛鬼差館 (1987)    
    旺角卡門 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    再戰江湖 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    東邪西毒 (1994)    
    重慶森林 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    春光乍洩 (1997)    
    花樣年華 (2000)    
    2046 (2004)    
    愛神 (2004)    
    藍莓之夜 (2007)    
    一代宗師 (2013)    
    擺渡人 (2016)