Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁家輝
Tony Leung Ka-Fai  ♂





 
Filmography (1983-2018)
 
  監製 (1 film)
    天上人間 (1999)    
  演員 (129 films)
    火燒圓明園 (1983) ... 咸丰皇帝
    垂簾聽政 (1983) ... 咸豐皇帝
    鬼線人 (1984) ... 鄧Sir
    雪兒 (1984) ... 阿化
    水兒武士 (1985) ... 二太子
    火龍 (1986) ... 末代皇帝溥儀
    人民英雄 (1987) ... 陳警官
    城市麗人 (1987)    
    監獄風雲 (1987) ... 盧家耀
    奪命佳人 (1987) ... 陳建生
    鐳射人 (1988)    
    天羅地網 (1988) ... 丁君壁
    三狼奇案 (1989) ... 李懷
    英雄本色III夕陽之歌 (1989) ... 張志民
    合家歡 (1989) ... Bush
    表姐,你好野! (1990) ... 伍衛國
    火燒島 (1990) ... 黃偉
    愛在別鄉的季節 (1990) ... 趙南生
    春秋茶室 (1990)    
    古惑大律師 (1990) ... 陳子輝
    皇家女將 (1990) ... 黃宗保
    豪門夜宴 (1991) ... 阿輝
    鬼幹部 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991) ... Tony
    財叔之橫掃千軍 (1991) ... 阪恆正
    婚姻勿語 (1991) ... 宋兆仁
    神探馬如龍 (1991) ... 馬友友
    契媽唔易做 (1991)    
    藍色霹靂火 (1991) ... 程曦
    棋王 (1991) ... 王一生
    何日君再來 (1991) ... 梁森
    92黑玫瑰對黑玫瑰 (1992)    
    新龍門客棧 (1992) ... 郭淮安
    阮玲玉 (1992) ... 蔡楚生
    霧都情仇 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992) ... 奸人堅
    風塵三俠 (1993) ... 程仁
    千王情人 (1993)    
    追男仔 (1993) ... 謝晒
    射鵰英雄傳之東成西就 (1993) ... 南帝段智興(一燈)
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 鐘楚雄 (殺手雄)
    黑豹天下 (1993) ... 孟波輝
    天台的月光 (1993)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    人皮燈籠 (1993) ... 唐輝
    神經刀與飛天貓 (1993) ... 「大飛刀」韓沖
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993) ... 呂奇
    新難兄難弟 (1993) ... 楚帆
    水滸傳之英雄本色 (1993) ... 林沖
    錦繡前程 (1994) ... 阮世生
    新邊緣人 (1994) ... 奶黃輝
    大富之家 (1994) ... 任求貴
    神龍賭聖之旗開得勝 (1994) ... 許文龍
    東邪西毒 (1994) ... 黃葯師
    姊妹情深 (1994) ... 阿佳
    情人的情人 (1994) ... 郭宇慶
    年年有今日 (1994) ... 有誠
    賭神2 (1994) ... 蕭方方「小喇叭」
    一千零一夜之夢中人 (1995) ... 張嘉成
    慈禧秘密生活 (1995) ... 奕斯
    南京的基督 (1995) ... 岡川龍一郎
    狂野生死戀 (1995) ... 梁Sir
    人約黃昏 (1996)    
    衝上九重天 (1997)    
    黑金 (1997) ... 周朝先
    天上人間 (1999) ... 兼任監製
    目露凶光 (1999) ... Pit Kwan
    戀戰沖繩 (2000)    
    刮痧 (2000)    
    江湖告急 (2000) ... 任因九
    金雞 (2002) ... 陳教授
    雙瞳 (2002) ... 黃火土
    周漁的火車 (2002) ... 陳青
    大丈夫 (2003) ... 九叔
    戀上你的床 (2003) ... 洪逸
    絕種鐵金剛 (2003) ... 詹二邦
    餃子 (2004)    
    性感都市 (2004) ... 任初九
    這個阿爸真爆炸 (2004) ... 任慕英 / 霧夜飛鷹
    三更2 (2004)    
    A-1頭條 (2004) ... 曾達時
    千機變II花都大戰 (2004) ... 黑木爺
    柔道龍虎榜 (2004) ... 阿岡
    20:30:40 (2004) ... 張世傑/Jerry
    黑社會 (2005) ... 大 D
    追蹤眼前人 (2005)    
    太行山上 (2005) ... 賀炳炎
    神話 (2005) ... William
    長恨歌 (2005) ... 程仕路
    大丈夫2 (2006) ... 九叔(聲演)
    我要成名 (2006)    
    蘋果 (2007) ... 林東
    心想事成 (2007) ... 畢秀鋼
    我的教師生涯 (2007) ... 陳玉
    戰•鼓 (2007) ... 阿關
    跟蹤 (2007) ... 陳重山
    欣月童話 (2008)    
    深海尋人 (2008) ... 唐學之院長
    十月圍城 (2009) ... 陳少白
    建國大業 (2009) ... 代表
    金錢帝國 (2009) ... 徐樂功 (Lak 哥)
    李小龍 (2010) ... 李海泉
    用心跳 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010) ... 沙陀忠
    奪命心跳 (2011)    
    遍地狼煙 (2011)    
    初吻 (2011)    
    夢路 (2011)    
    我愛香港 (2011) ... 吳順
    建黨偉業 (2011) ... 范源濂
    太極1從零開始 (2012) ... 陳長興
    太極2:英雄崛起 (2012) ... 陳長興
    寒戰 (2012) ... 李文彬
    越來越好·村晚 (2013)    
    迷離夜 (2013) ... 何可
    金雞SSS (2014)    
    智取威虎山3D (2014) ... 座山鵰
    北京愛情故事 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    王牌 (2014) ... 王峰
    失孤 (2015)    
    封神傳奇 (2016)    
    冰河追凶 (2016) ... 周鵬
    寒戰II (2016)    
    風林火山 (2017)    
    十二金剛 (2017)    
    明月幾時有 (2017)    
    阿修罗 (2018)    
  編劇 (1 film)
    棋王 (1991)