Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高子彬
Ricky Ko Chi-Ban


 
Filmography (2010-2019)
 
  製片 (1 film)
    重生 (2014)    
  副導演 (8 films)
    花田囍事2010 (2010)    
    喜愛夜蒲2 (2012)    
    葉問-終極一戰 (2013)    
    重生 (2014)    
    上身 (2015)    
    花街柳巷 (2015)    
    兇手還未睡 (2016)    
    原諒他77次 (2017)    
  第一副導演 (7 films)
    高舉•愛 (2012)    
    浮華宴 (2015)    
    雛妓 (2015)    
    選老坐 (2016)    
    無雙 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
  演員 (2 films)
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)