Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊基
Yeung Kei
 
Filmography (1978-2000)
 
  監製 (5 films)
    赤裸迷情 (1992)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    辣手狂花 (2000)    
    雷霆殺手 (2000)    
    午夜驚情 (2000)    
  製片 (2 films)
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    天皇巨星 (1983)    
  故事 (1 film)
    夜鶯呼叫 (2000)    
  策劃 (1 film)
    夜鶯呼叫 (2000)    
  出品人 (1 film)
    驚天桃色劫 (1993)    
  編劇 (13 films)
    馬場風暴 (1978)    
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
    魔胎 (1983)    
    天皇巨星 (1983)    
    火舞儷人 (1989)    
    轟天皇家將 (1992)    
    赤裸迷情 (1992)    
    沙丘戰士 (1992)    
    驚天桃色劫 (1993)    
    血腥Friday (1996)    
    生死邊緣 (1998)    
    黑風客棧 (1999)    
    猛鬼諾言 (2000)