Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王貝兒
Jane Wong Pui-Yi  ♀


 
Filmography (2010-2019)
 
  演員 (21 films)
    線人 (2010) ... 聖誕女郎
    竊聽風雲2 (2011) ... 療養院看護
    單身男女 (2011) ... 申然公司同事
    人約離婚後 (2011) ... 婚禮姊妹
    超級經理人 (2013)    
    金雞SSS (2014)    
    失戀急讓 (2014)    
    魔警 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    雛妓 (2015) ... Henrietta
    浮華宴 (2015) ... 郭婉儀朋友
    迷城 (2015) ... 刑警
    暴瘋語 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    賭城風雲III (2016) ... 機械人奀妹
    鴨王2 (2016)    
    選老坐 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    L風暴 (2018)    
    洩密者們 (2018)    
    家和萬事驚 (2019)